Tornar a la pàgina principal
Acords online
Castellano Català

Política de privacitat

Aronte Enterprise Services, S.L. (en endavant la “Companyia”) es la titular de la Plataforma www.acords.online i responsable del tractament de les dades personals dels Usuaris. Per a l’accés, navegació i registre en la Plataforma es necessari la lectura i acceptació dels Textos Legals (Avís Legal, Condicions d’Ús i Política de Cookies, juntament amb la present Política de Privacitat).
2.1. Dades recopilades

Recopilem i tractem les següents dades dels usuaris de la nostra plataforma:

Registre a través del formulari web: al registrar-te per usar el nostre servei, recopilem les següents dades personals:

- Proveïdors: denominació social de l’empresa, nom comercial, activitat de l’empresa, pàgina web de l’empresa, adreça de correu electrònic corporativa.

- Clients: adreça de correu electrònic.

La simple navegació a través del lloc web de acords.online té caràcter gratuït i no exigeix el registre previ per part de l'usuari, si bé pressuposa l'acceptació per part de l'usuari de les condicions generals sobre el present lloc web

2.2. Ús de les dades

Tractem les teves dades personals facilitades per les següents finalitats relacionades amb el servei prestat:

- Punt de contacte a les parts: a través del registre dels usuaris al formulari web proporcionem una presa de contacte entre Clients i Proveïdors per a que aquests arribin a un acord arran dels desajustos econòmics provocats per la situació causada pel COVID19.

- Registre al formulari: crear un compte d’usuari als interessats per a poder accedir a la Plataforma. En el cas del client se li dona accés a un formulari que s’envia al proveïdor.

- Estadístiques: analitzar estadísticament quins proveïdors han posat en marxa la negociació de contractes.
Les bases jurídiques en les que fonamentem el tractament de les seves dades personals son:

- Registre al formulari: la base jurídica radica en el consentiment del interessat i en la relació contractual i el interès legítim de garantir l’accés als proveïdors disposats a arribar a acords amb els clients.

- Estadístiques: la base jurídica radica en l’interès legítim de reflectir la utilitat de la Plataforma i analitzar la intencionalitat d’arribar a acords dels proveïdors.
Aronte informa als Usuaris de la Plataforma, que a través de l’acceptació de registrar-se en el formulari ofert per la Plataforma, aquets accepten expressament que Aronte pugui cedir les dades que aquest ha introduït, als proveïdors.

Aronte us informa que , en base al seu interès legítim, posa a disposició de les vostres dades a prestadors de serveis IT, correu electrònic, on l’accés a aquestes dades per terceres empreses es necessària per l’adequada prestació del Servei. Sense perjudici de la comunicació de dades que vinguin legalment obligades.

Entre els anteriors, actualment Aronte comunica les vostres dades a:

- Entitats i autònoms donats d’alta: per a oferir la posada en contacte entre aquestes i els clients amb la finalitat d’arribar a un acord entre les parts.

- Google Drive: per a la gestió del correu electrònic i els formularis de registre. Els servidors es troben allotjats a BELGICA. Per a més informació visita: https://policies.google.com/privacy?hl=en-US

Aronte es reserva el dret, en base al seu interès legítim, de canviar eliminar o afegir proveïdors de serveis podent estarlocalitzats dins o fora del Espai Econòmic Europeu, que en el seu cas, Aronte aplicarà les mesures necessàries per garantir la seguretat del tractament aplicant clàusules model aprovades per la Comissió Europea o qualsevol altre mesura apropiada en relació al tipo de tractament realitzat als efectes de que tal proveïdors ofereixin garanties adequades segons la legislació vigent.
Conservarem les teves dades personals que ens hagis proporcionat a través del registre al formulari y que hem recopilat durant el transcurs de 15 dies. Un cop aquestes dades ja no es segueixin utilitzant per a les finalitats mencionades anteriorment, es guardaran bloquejades durant un termini de 6 anys, per raons legals, subjectes a la llei aplicable.
Podreu exercir en tot moment els drets que garanteixen el control de les vostres dades personals: drets d’accés, portabilitat, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament, previstos en la normativa vigent.

Si considereu que els vostres drets no han estat atesos adientment, podeu presentar una petició documentada a través d’aquest correu electrònic info@acords.online o, a través de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (apdcat@gencat.cat).
Quan els Textos Legals (la present Política de Privacitat, l’Avís Legal, les Condicions d’Ús i la Política de Cookies) siguin modificades, t’enviarem un avís a la teva compte que haurà d’acceptar, regint-se en endavant del nou text.